oktober 2013

Halloween tutorial // Inspiration


God halloween alle sammen!

I dag er de dagen mange har ventet på i gru og glede! De småe barna gleder seg til å gå "knask eller knep", og de voksne gleder seg til å gi bort godteri, får vi håpe ;) Jeg personlig har ingen planer om å gå på dørene til folk, for tror ikke jeg ville ha fått noe spiesiellt av godteri! Siden det er halloween i dag så tenkt jeg å dele litt inspirasjon, tips, og hvordan du skal skille deg ut på fest i helgen. Så dersom du har planer om en halloweenfest i helgen så vil jeg anbefale at du leser dette innlegget for å lykkes!

Til festen

Blodige drinker

Dekorer et glas med maling, eller noe annet som vil ligne på blod, og ha gjerne solbærsaft, eller en annen saft som vil minne om noe ekkelt.

 

 


Sorte lys

Bruk helst kandelabre er et med svarte lys, eller lys som ?blør? rød stearin. Finnes i utallige varianter. Eller du kan dekorere ditt eget gresskar.

 

 

 


Edderkopper og flaggermus

Spindelvev, diverse krypdyr plassert strategisk i huset. Finnes i selvlysende og slimete varianter.

 

 

 

 


Gresskar

Gresskar er helt nødvendig. Du kan få dem ferske, i plastikk, og som stearinlys. Det er dessuten en masse andre kunstige gresskareffekter å få tak i, som asjetter og servietter, for å nevne noe. ( Se bildet lenger oppe i innlegget)

Slik lager du en gresskarlykt:

Skjær av toppen der stilken sitter og grav ut kjøttet. Kjøttet kan du bruke i en gresskarsuppe eller en gresskarpai. Når du har hult ut gresskaret skjærer du ut, øyne, nese og munn. Toppen med stilken setter du tilbake som lokk på lykten. Med lys i bli lykten riktig lekker. Du kan også bruke et uthult gresskar til å servere for eksempel gresskarsuppe.

Kostyme / hår / sminke

1. Miley Cyrus

Lite var skumlere i år, enn Miley Cyrus? twerkende og tungebefengte VMA-opptreden. Perfekt materiale for en fryktinngytende aften!

Pluss: Siden Miley ikke kler på seg så godt for tiden, trenger du svært få gevanter for å naile denne looken. Mye er gjort med litt beige undertøy og en foam finger. Får du i tillegg typen til å stille i svart og hvit-stripete dress og sleazy fremtoning som Robin , har du kvelden i din hule skumgummihånd.

Minus: Kaldt. Og så er det den sveisen, da ?

2. The Fox


Selvfølgelig.

Pluss: Kosete og varmt kostyme. Over 100 millioner mennesker kommer til å digge deg.

Minus: Årets mest åpenbare. Fra USA meldes det om at revekostymene går unna som varme hvetebrød, og du bør nok være rask på labben (hehe) om du skal få tak i et her til lands også.

3.  AKTIVIST-TERRORIST


Broen, selvfølgelig. Revemasken dukket opp igjen i en langt mindre koselig setting, da sesong 2 av TV-serien Broen rullet ut. De i overkant engasjerte miljø-/dyrevern-/menneskeretts-/noe helt annet- aktivistene med en litt misforstått licence to kill er helt stille og supercreepy.

Pluss: Du trenger ikke å sminke deg. Eller si noe.

Minus: Å kun kommunisere gjennom plakater med budskapet ditt på kan bli litt slitsomt utover kvelden. Men alt for saken.

 

Her får du oppskrifter på hvordan du kan sminke deg til Halloween.

Denne jenta er god på sminke. Her viser hun oss hvordan man kan lage en kreativ look med edderkopper og spindelvev. (Julia.no)

Hvordan du kan se ut på håret.


Egentlig en enkel frisyre. Du kan ordne det til på håret slik de passer deg, altså krølle, rekke eller sette det opp. Det som er så spennende er hatten, eller motivet du har på hodet!

Inspirasjon


Likte du mine tips så kan du gjerne like / dele det med dine venner med hjelp av facebook!

<3Kamilla


 

Simple outfit


<3 Kamilla

Tjen penger på shopping!


Hei!

Har du noen gang ønsket å handle billig, samtidig som du får noen av pengene tilbake? Då har jeg den rette løsning!

I går var jeg innom en side som heter StartShop, hvor jeg handlet en bag hos Nelly som egentleg kostet 600 kr, og jeg fikk den for ca. 540 kr, sykt ikke sant! Alt jeg gjorde var å besøke StartShop, og derretter velge hvilken butikk jeg ville handle hos, og du vil få en slags rabattode som skal skrives inn når du bestiller!

I denne videoen som er laget av Sarah Surland, viser henne dere detaljer hvordan et skal gjøres! :)

Enkelt forklart:

1. Registrer deg på StartShop

2. Velg blant mer enn 160 butikker

3. Få penger tilbake

4. Del med venner, og tjen hundrevis

Besøk StartShop HER for å tjene, og handle billig!

♥Kamilla

Todays outfit // Black&White


Hei søtinger!

Jeg beklager virkelig slapp blogging for tiden, og de har jeg grunner for, men har ikke tenkt å dreie de ut i dette innlegget!

Dagen i dag har vore helt ok, men kunne hatt en bedtre dag. Siden jeg ikke er i det rette humør til å skrive lange, og interresange innlegg bestemmte jeg meg for å bare poste tre enkle bilder, som er tatt med iphone, derfor dårlig kvalitet! Jeg håper at alt snart ordner seg slik jeg får litt mer lyst til å skrive :)

Har ikke hatt energi til å skrive hvor klærne kommer fra, men kan ta de imorgen.

<3Kamilla

BIRTHDAY


Wohho!

Beklager at jeg ikke var inne på bloggen i går for å dele bilder med dere fra dagen min, men fekk desverre ikke nok tid :(

For dere som ikke vet de, så fylte jeg 17 år i går, og føler meg virkelig som ei stor jente!! Kun 1 år til lappen, og til jeg kan bestemme over meg selv! Faktisk rart å tenke på at de snart er på tide å tenke på jobb, hus og hva jeg skal bruke selve livet til :) Jeg har selv ikke hatt noe stort selskap, men på søndag så skal jeg ha et skikkelig partyy! :)

 

Have fun girls! <3

-Kamilla

Outfit


Heia!

Siden jeg ikke hadde tid til å vise dere hva jeg hadde på meg idag, så tenkte jeg å dele det med dere i dag ;) Det er et ganske enkelt antrekk, og alt jeg hadde på meg er kjøpt i Tel Aviv! Siden jeg ikke fikk tid til å ta bilde igår så tok jeg et enkelt bilde nå :)

Today`s inspiration


Bildene er tatt og redigert selv!


PS: Min venn Benjamin har endelig fått seg en blogg, besøk den her !

Lost.


I dag har jeg ikke en okey-dag... Føler meg forlatt og litt deppa, av ingen grunn. Jeg har jo i ei god stund holdt på me denne bloggen, og dere har sikkert sett dager hvor jeg er aktiv og mindre aktiv, og slik er de bare fordi jeg har både gode og dårlige dager. Men bak dette så føler jeg at de ligger et press på å levere, ikke skuffe og være aktiv. Når jeg ikke klarer å levere 70 % blir jeg litt skuffa over meg selv, og føler at dagen er halvt ødelagt. Hittil har jeg hatt 1 outfit innlegg, og de skulle jeg hatt mye mer av siden de ble godt likt! Jeg har bare problemer med å få tid til alt dette. De har ikke noe med at jeg har for lite intresse for blogging, for jeg ser seriøst på bloggingen, men tiden strekker ikke til, og klokken strekker ikke til. Men når jeg kommer hjem så skal jeg love å poste outfits for dere minst en gang i uken, pinky swear!
Så akuratt nå har jeg kommet til en besluttning som jeg igjen har dårlig samvittighet for, nemli de å ta ei pause. Jeg vil ikke streike helt, men kanskje poste litt bilder av og til, og dette blir frem til jeg kommer hjem. Håper dere har forståelse for dette, og jeg rekner ikke med at de spiller noen stor rolle for dere siden jeg har en liten rar, og få som leser bloggen om dagen!

<3Kamilla

Hope


Bildet sier alt!

<3kamilla

Beach life, baby // Day 2 in Tel Aviv


Ohh yeah, baby!

Fy søren, for en flott kveld det var  går! Vi storkoste oss virkelig på resturant og strand, og litt shopping!

Vi startet dagen med litt soling nede på terrassen for å varme opp til en dag i byen, og på stranden. Deretter tok vi turen til Tel Aviv city for å shoppe litt klær. Der fant jeg virkelig noe vakkert, og noe som vil passe til alle slags mennesker med forskjellige stiler. Vi skal jo være her i ei god stund så vi har god tid til shopping, og kommer sikkert til å stikke innom flere butikker i løpet av oppholdet.Når vi gjekk i gatene møtte vi på mange store og populære butikk-kjeder, f.eks diesel og Sarah. Jeg tror vi brukte ca. 4 timer på å gå i byen, så etterhvert ble de litt slitsomt og varmt. Temperaturen ligger på 25-30 celsius, så det er egentleg en ganske behagleg varme.

 

Når vi var ferdig å shoppe tok vi turen til den vakre stranden helt ved kysten, og gjett om den var fin! Vi tenkte å ha et minne for livet, noe vi kunne se tilbake til, så derfor bestemmte vi oss for å ta turen innom stranden ved solnedgang. Solen her går ned ca. 19, så vi hadde god tid til å ta en tur innom resturanten etter at vi hadde vore ved stranden :) Kommer sikkert til å få en del spm om ei hade badet, og svaret er et nei siden det begynnte å bli litt kjølig.


Vi tok turen innom restaurant Taizu.Håper dere koser dere i Norge, i kulden! ;)

Gjerne lik/del siden på facebook!

<3Kamilla

Hasteinnlegg


Heihei!
Det er sykt lenge siden jeg blogget sist, for jeg har jo vøre på en liten tur til den andre siden av landet følest det ut som, hehe! Men helt seriøst så har jeg vært på en liten tur hele uken uten nett, så fekk ikke blogget, men benytter derfor sjansen nå som jeg sitter her ;)
Imorgen så skal jeg til varmere strøk, noe som blir sykt godt!! Turen går til Tiberias, men først skal vi mellomlande i Amsterdam. Forhåpentleg vis så bloggest vi på flyplassen i Tel Aviv!

<3kamilla

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits