september 2013

Nellyholic


God søndag!
I dag er de virkelig en dårlig dag! Jeg våknet av at regnet plasket ned, og kunne kjenne de kalde trekket komme. Når jeg våknet i dag var de nemelig 2 grader ute og de sturtregnet. Det er et fryktelig vær når du bor på landet og har dyr, når man må ut å stelle, og trene dyra i driit vær.
Heldigvis så kunne jeg trøste meg med å ta en tur innom nelly når jeg kom inn igjen. De har fått en god del nye varer, og i de hele så elsker jeg å shoppe der! Siden de har begynnt å bli utrolig kaldt om morgenen, så fekk jeg kjøpt meg en jakke, og noen sko, så heldig jeg er ;)

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg blogget lite i det siste, og for å være ærlig så har jeg egentlig ikke noen fode grunner for det. Tiden strekker bare ikke til, men har sagt til meg selv at nå må jeg skjerpe meg, så i slutten av uken er jeg tilbake! Ja, jeg skal jo på tur til Haugesund imorgen, og ellers så blir de mye jobbing siden jeg skal ha fri i 1 uke etter høstferien pga. ei reise til Asia på søndag. Jeg skal jo være borte i 2 uker, og har litt dårlig samvittighet pga. jeg vil jo også være med familie og dyra, så blir tungt! Men nok om de, jeg skal komme med et innlegg om hvordan turen blir og diverse :)

Gjerne del/lik innlegget videre!
<3Kamilla

Pink Lips


I dag har jeg virkelig kost meg! Har vore på salongen for å sette på vippe-extension, hatt besøk og begynnt og tenke opp litt planer til fremtidige prosjekt.

Jeg begynnte jo dagen med skole, noe som ikke alltid er like gøyt når man har prøver i nærtid, då er de bare stress! Når jeg kom hjem så var de bare å sette seg i bilen for å kjøre til salongen hvor jeg skulle tilføre falske vipper, faktisk. Det er ikke typisk meg, men måtte bare prøvast ut som alt annet. Ble ganske fornøyd med resultatet, men vet ikke om dette er noe jeg kommer til å bruke penger på... Behandlingen tok 1 time og 30min, så iløpet av den tiden fikk jeg tenkt litt på det kommende prosjektet jeg har til november/desember. Har liksom ikke fått så mye tid til å tenke på det, så blir litt tidleg å fortelle, men de jeg kan si er at jeg har planer om å starte opp med et lite firma iløpet av november eller desember. Dere må ha noe å glede dere til!

Neste uke kommer jeg desverre til å bli lite aktiv i bloggverden, og grunnen er ei reise, og litt arbeid, men på fredagen blir det på igjen!

<3 Kamilla

Produktanbefaling // Hår


Jeg har i den siste tiden testet litt forskjellige varianter hårprodukt ifra forskjellige merker, og butikker. Jeg såg faktisk at fra 1 til 4 plass så var de ganske stor forskjell, men samtidig så har hvert produkt egne personlige preg. La oss begynne på topp 4!

4. plass


Bruker denne på småhårene og i tuppene sammen med Lee Stafford sprayen, når jeg retter håret. Den lukter så utrolig godt! Og gjør at håret blir helt rett, hele dagen. Samtidig som den beskytter, noen ganger bruker jeg bare denne når jeg retter håret. Fåes kjøpt hos Vita.

3.Plass


En av de beste hårsprayene jeg vet om. Finnes nok mange andre kjempebra?e, men jeg bruker veeldig sjeldent hårspray, så når jeg gjør det er det for å holde en frisyre eller krøller på plass, da passer denne midt i blinken. Kan fåes kjøpt på blivakker.no og randome frisørsalonger.

2.Plass


Beste shampoo?en i verden. Håret mitt elsker den ihvertfall. Har brukt den i snart 2år. Kan kjøpes på eleven, Vita, Cubus, Lindex, H&M osv.

1.Plass


Bruker denne i hele håret når jeg skal bruke rettetangen. Håret blir silkemykt, og skinner nydelig når jeg har rettet håret. Også beskytter den håret mot varmen fra rettetangen, dette er ett av de viktigste hårproduktene jeg har. Du kan kjøpe den på eleven eller på Vita


Jeg håper virkelig at min produktanbefaling innen hår vil hjelpe dere, og vist det skal vere noen spørsmål så bare ta kontakt!

Vist du liker / deler siden på facebook, så kanskje jeg tar en tur innom din blogg!

♥Kamilla

Today`s outfit!


Hei!

I dag har jeg planer som vanleg. Skal fare i selskap til familien, og tenker at de blir koslig! Når jeg skal finne frem det jeg skal ha på meg så bruker jeg å stå med 2 antrekk i hver hånd, jeg vet rett og slett ikke hva som vil passe til anledningen, og hva jeg selv føler blir konfortabelt, for det er jeg veldig opptatt av! Som dere ser så har jeg valgt svart kjole, dongerijakke. Jeg elsker kjolen jeg har på, og grunnen er mønsteret, som er detaljert og passer jo perfekt til et fint selskap. Mange av dere lurer sikkert på hvor antrekket kommer fra, og jeg vil linke til det under bildefremvisningen!


Kjole fra H&M // Jakke fra BikBok // Sko fra H&M // Extensions fra Luxsus Hair

Gjerne lik/del siden på facebook så kanskje jeg besøker din blogg!

♥KamillaKos i stuen!


God kveld alle lesere!

Dagen idag har egentleg vore like hektisk som de andre, bare at jeg ikke har vore på skole. Jeg tok meg en tur i stallen for å sette opp vinterbeite, og ble faktisk ferdig samme dag, ikke så merklig egentleg for jeg er en litt forhasta person, hehe! Jeg kan vel si at de er det fornuftige jeg har gjort idag...(Stod opp 12.30).

Men la oss ikke snakke om når jeg stod opp, osv...Når jeg kom at fra stallen så hadde mamma laget hjemmelaget pizza, og disket opp med gode drinker! Vi måtte jo få med oss "Skal vi danse," og må si at Kathrine Sørland er min favoritt hit til.


Han er bare så skjønn!♥

Imorgen så skal jeg stusse litt håret mitt, og det selv! Tuppene begynner å bli utslitte så de vil gjøre seg! Så skal jeg komme ut med noen produktanbefalinger som jeg selv har testet.

Vet det ble et lite innlegg, men har ikke nok energi igjen til å skrive, desverre!

Hvordan har deres kveld vore?

♥Kamilla

EasyGliz-Prosjekt-søker assistent


Nå har jeg en super ide!

Jeg har søtte å grublet en del nå om å starte et prosjekt, og har funnet et som vil passe meg mitt i blinken! I dette prosjektet så vil jeg lage noen produkter, og legge dem ut for salg til en billig penge! De ensete problemet mitt er at jeg ikke kan jobbe med dette helt selv, jeg trenger en assistent, som er kreativ, og må ha fylt 16 år!

Hva prosjektet går ut på:

I dette prosjektet så vil jeg at ting skal vere billig, og at noen av pengene skal gå til en god sak. Jeg kommer til å lage en facebook-side hvor vi seller tingene fra. Dette er produkter som ikke er kjempe vansklige å lage, men likevell veldig flotte. Jeg vil tenke meg at vi begynner enkelt å selge ring, smykke og datavesker, og så vil vi utvikle oss. Prisen blir somsagt billig, og de vil si at de kan koste ca. 100 kr for den dyreste ringen. Du som vil bli assistent hos meg vil såklart få penger for de du gjør, og de vil bli utbetalt hver 2 uke, og hvor høy summen er uklart, litt etter hvor mye vi selger, men kan tenke meg at de blir rundt 100-200 kr den første utbetalingsdatoen.

Hvor lenge vil dette prosjetet vare:

Det er litt vanskelig å seie, fordi det er alt etter hvor mye vi selger. Jeg kan tenke meg at vi tar de litt etter hvert. Dersom de er en periode med lite arbeid vil assistenten få fri til de dukker opp nytt arbeid.

Hvordan skal jeg gjøre dette:

For å søke om å bli assistent så sender du meg en mail på adressen under bildet. Når vi har startet butikken så vil jeg sette assistenten i litt arbeid, og dette vil seie ca 2 timer i uken. Når produktet er ferdig laget så sender du det til meg, og jeg vil sende de til kjøperen, og så mottar jeg pengene. Hvordan du skal lage produkta vil jeg vise deg i bilde og tekst på mail for dere som er intrissert!

 

-Eksempel på noe som kan lagest

Skjemaet skal inneholde:

Skal inneholde alder, og kjønn. Hvorfor du vil bli med på prosjektet, og et bilde av noe du har laget selv. Ha med hva du er intrissert i å jobbe med, som f.eks. veste, smykke...

Ta kontakt ved intresse: isnapblogg@outlook.com

♥Kamilla

Konkurranse


Hei på dere, lesere!

I dag har jeg hatt en helt vanleg start på uken, som vanlig. Har vore på utplassering, noe som vil seie at jeg blir utplassert på en jobb i nærheten. Jeg jobber på barnehagen, men de ute lønn og bare frem til jul. Egentlig ganske greit når man ikke får lønn, da!

Ellers så har jeg egentlig en kjedelig dag! Har lite penger å bruke, og det er jo bare negativt! Jeg har i lang tid letet etter en jobb som jeg faktisk kan trivest med, men det er jo litt vanskjeleg når man er så ung, og det har blitt så strenge regler i butikker, osv... Så vist noen av dere vet om en plass i Haram kommune hvor de søker ekstrahjelp, så er de glimmrende om noen tar kontakt!Konkurransen

Jeg har store planer fremmover, eller har ikke, men vil ha. Jeg vil gjerne jobbe med alt fra himmer til jord, så vist de er noen som har tips til prosjekt man kan fullføre når man er såpass ung som meg så er de bare å ta kontakt! Den som kommer med flest/og best tips vinner konkurransen, og stikker av med en premie, eller får være med på å påvirke prosjektet, er ikke det kult?

Vinneren av konkurransen blir kåret i kveld, eller i morgen!

♥Kamilla

Gratulerer !


Då er vinneren av konkuransen kåret, og gjett om jeg koste meg nr jeg leste alle innleggene! Dette fekk skikkelig fart på bloggen min, må jeg si :) Det var 1 person som valgte å holde seg anonym, men fant ut hvem det var så jeg vil ikke nemne ho, men får såklart pakken i posten ! :)

Vinner:

-Linnea

-Thea

Elizabeth Arden 8 Hour GavesettEos Bodylotion Boost

For at dere skal få pakken tilsendt så kan dere sende meg adressen deres på mail til meg!

♥Kamilla

New Look


I dag har jeg vore å fiksa de stygge håret mitt, og de følest så godt! Har nemelig søtte på nytt extansion med litt høstpreg. Har i lang tid vore plaga med at håret mitt veks så ufattelig sakte så hver gang jeg får på meg litt lenger hår så sprudler jeg av glede, hehe! Ellers så har jeg vore på hytta i helga så var veldig deilig å komme hjem!
Imorga er de ei ny uke som starter, og jeg er klar for nye utfordringer. Håper etterhvert på å få starta opp med noen prosjekter iløpet av høsten når jeg får tid, og de vil jeg komme tilbake med litt senere :)

<3 Kamilla

Saturday night!


Har nå kommet meg til rette inne på rommet og har planer om å legge meg til sengs nå. Har hatt en virkelig trivleg kveld med jentene, og gleder meg til neste gang! Kvelden bestod av "Skal vi danse,"God kveld Norge," og litt god mat, eller en del god mat ;) Så dere sikkert skjønner så har vi kasnkje ikke vore så veldig sosiale, men det går likevell an å ha en trivleg kveld! Håper dere har hatt en fin lørdags kveld!

 

Imorgen så skal jeg hjem, og de gleder jeg meg til! Har hatt lite tid i det siste pga. skole, og oppdrag, og de blir ikke akuratt mer tid heller! Men imorgen så skal jeg først en tur å trene og deretter blir det en tur i salongen for å fikse håret mitt. Fikk en pakke fra LuxusHair for noen dager siden, men har ikke hatt tid til å sette på extansione jeg fikk enda, og har heller ikke så mye erfaring til å gjøre det selv. Håper på å få stussa litt tuppene på håret siden de er så utslitte, litt av et kråkereir skal jeg si !;) Kommer til å poste litt bilder på bloggen og instagram-profilen som skal komme iløpet av dagen imorgen!

PS: Det blir trekning av konkurransen i morgen kveld, så de som ikke har deltatt enda har fortsatt mulighet!

♥Kamilla

Giveaway!


God lørdag alle lesere! Jeg befinner meg på hytta til noen venner for tiden, og selv om vi kom i går så lengter jeg hjem, hehe! Skal hjem imorga pga. skole og oppdrag, da... PS: Jeg skal ikke snakke meg vekk så det er vel best at jeg hiver meg rundt!

I det siste så har jeg fått en god del produkter fra venner sponsorer, og meg selv. Har desverre ikke plass til mere, så dermed tenkte jeg å gi bort noen produkter. Dette blir som en konkurranse, og grunnen til det er at du må like dette blogginnlegget på facebook, og kommentere at du har gjort det under innlegget. Du kan gjerne skrive hvorfor akuratt du fortjener dette produktet, så kanskje det blir større sjanse for at du vinner! Jeg kommer til å kåre 3 vinnere som får dei samme produktene fra Vita. En overaskelse vil følge med pakken :)

Elizabeth Arden 8 Hour GavesettEos Bodylotion Boost

 

Elizabeth Arden produktet er perfekt for dere som har tørr hud ! Hjelper til med å gjøre hard hud myk, og fjerne alle rødheter.

Eos Bodylotion Boost er en naturlig bodylotion helt uten parabener, lanolin og fargestoffer. Boost er et alternativ for deg med tørr hud. Eos Bodylotion Boost inneholder shea butter som sørger for å tilføre huden ekstra fuktighet.

HUSK: Lik innlegget på facebook og kommenter i feltet for å bli med i konkurransen!

♥Kamilla

 

Slik får du modellhud


Nå har jeg ankommet hytten til noen venner, og vi skal virkelig ose oss. Etter en lang biltur på 3 timer har jeg fått tid til å gruble, og fundere på hva mitt neste innlegg skal handle om. Jeg personleg er opptatt av hudpleie, men jeg er ikke en freak som tar skubb hver dag, men likevel vet jeg hvordan du skal ta vare på din egen hud slik du får modellhuden! Grunne er at jeg har en venninne som har fått jobb innen juniormodell-bransjen, og ho ville dele en god del tips til meg og dere lesere!

Skrubber hver dag

Når moteukene er i gang, kan det være veldig stressende for huden. Sminke skal av og på gjennom hele dagen, i tillegg er det sjelden man får tid til å sove eller spise ordentlig.

Derfor er det ekstra viktig for modellene å ha gode hudpleierutiner og produkter som holder huden i balanse. Anja Rubik er en av verdens mest ettertraktede modeller. Hun satser på en god peeling for å holde huden jevn. 

- Jeg bruker en mild peeling hver kveld ? det er veldig, veldig viktig. Jeg masserer den inn i huden og bruker mye fuktighetskrem etterpå. Å massere den godt inn er ekstra viktig, siden det øker sirkulasjonen i huden, sier Rubik. Det er viktig å ta hensyn til sin egen hudtype når det gjelder peeling. Om du skal bruke den hver dag, bør det også være en ekstra mild variant. Et godt tips fra modell Adriana Lima, er å ikke bruke for mange forskjellige produkter. Det kan nemlig stresse huden.

- Du burde ikke eksperimentere for mye med produkter. Jeg holder meg til en enkel fuktighetskrem og solfaktor når jeg er ute.

 

Kjedelig, men sant

Om det er et skjønnhetstips de fleste av oss har hørt et par ganger for mye, er det viktigheten av å drikke nok vann.

Å drikke minst én liter vann og flere kopper med peppermynte-te om dagen er den enkleste måten å få glødende hud.

Skjønnhet kommer innenfra, så du må spise sunt om du vil ha fin hud og hår. Hver dag drikker jeg en juice som blant annet har klorofyll og spirulina i seg. Jeg tror at det hjelper med å holde huden ren. Det er også viktig å beskytte huden mot sol! Å bruke fuktighetskrem hver dag og kveld hjelper en god del. Det kan være lurt å ha en krem med UV-filter.

Mine personlege favoritter!

♥Kamilla 

Lag en pute av den gamle ullgenseren


Faktisk så kan et personlig interiør skapes med enkle midler! Personlig så syntes jeg at rommet mitt ville trenge et litt mer personleg trekk, så derfor valgte jeg å bruke 1-2 timer av dagen min på å lage noen puter. .Jeg vil gjerne viser deg hvordan du kan lage puter med avlagte strikkeplagg.  Det du trenger er nål, tråd, filt, paljetter, perler, pyntebånd og en innerpute i vatt eller annet putefyll.

Bruk bryst- og ryggstykket på genseren.

Klipp genseren til et passe stort putetrekk. Hvis du allerede har en innerpute, kan du bruke målene til denne. Vi klippet trekket i 40 x 40 cm.

Legg stykkene vrange mot vrange og sy de to stykkene sammen til en firkant. Husk en åpning til å dytte inn innerputen i.

Vreng puten så retten kommer ut, dytt innerputen inn og sy igjen åpningen.

Sy på et kantbånd med perledekor.

Til slutt syr du på paljetter, eller andre detaljer.

♥Kamilla

Bli brun på 1-2-3


Jeg har i lang tid vurdert å ta solarium, men har klart å holde meg unna, heldigvis! De  er ganske frustrerendes å komme i ei klasse, eller på en jobb der alle er brune som en sjokolade, og du bleik i motsetning.

Jeg kom helt tilfeldig inn på ei side som heter Coverbrands, og der hadde de stort utvalg av selvbruningsprodukter, og jeg som ikke hadde tenkt på de før, typisk meg! Så nå kan jeg i all stolthet komme på skolen brun og vakker, akkurat som di andre :)

Trykk her for å besøke siden!

Litt informasjon om produktet:

 TAN IN A CAN SELVBRUNINGS-SPRAY SunSpa's revolusjonerende airbrush påførselsteknikk fordeler fargen jevnt og perfekt på huden og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Tan-in-a-can Body Fitness inneholder 33% ekstra DHA, som er den aktive ingrediens hvor resultatet blir perfekt og jevnt hver gang. Selvbruneren er mørkere enn den orginale Tan-in-a-can og gir en naturlig varm og viktigst av alt troverdig glød, samt den passer til alle hudtyper.

Med Tan-in-a-can Body Fitness kan du oppnå samme flotte resultat som ved en profesjonell airbrush behandling. Tan-in-a-can Body Fitness er den første aerosol selvbruner, hvor man ikke behøver å fordele med hendene ? overhodet. Denne selvbruneren har en avansert spray teknologi som gir et øyeblikkelig gyllenbrunt utseende uten flekker ? hver gang.

Tan-in-a-can Body Fitness består av en fargeleder som gjør deg brun med det samme og DHA som gir deg en naturlig og lekker brun kulør i løpet av ca 6-8 timer.

Tan-in-a-can Body Fitness er den perfekte top-up behandling som gir et naturlig resultat, hvor du selv bestemmer ønsket grad av farge. Selvbruneren er meget brukervennlig og er den perfekte løsning til å gi hvilken som helst del av kroppen et solfarget utseende.
Inneholder ikke PARABENER.

Inneholder E-vitamin som er godt for huden og som har en anti age effekt

 

Inneholder Aloe Vera som gjør huden myk

 

Ingen lukt - "Halleluja skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruner uten stank" sitat Woman 2011.
Ikke testet på dyr!!

 

♥Kamilla

 

 

 Prosjekt fullført!


Endelig så har jeg fått meg nytt bloggdesign, og jeg kan ikke beskrive hvor glad jeg er! :)

Den siste tiden her inne på bloggen har jeg egentleg brukt til å skamme meg over bloggdesignet jeg har hatt tidlegare, hehe. Men sånn helt seriøst så ble jeg såå glad for å endelig få nytt design, noe som gjør at jeg faktisk kan være stolt over bloggen min!

Endeleg nytt profilbilde, og !

Til slutt så må jeg huske å nevne hvem som har laget dette unike designet, og de er Karoline Eriksen, besøk bloggen hennes her! Ho har virkeleg et talent, og jeg skal helt klart kontakte deg neste gang!

♥Kamilla

 

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits