august 2013

LOVE WILL REMEMBER


Elser denne låten av Selena Gomez! Tror det er fordi den er personleg for henne, eller har ingen aning, men den er igjartfall utroleg fin!

Er jeg den eneste som synest den er fin?

♥Kamilla

HELT NY


Fra nå av vil jeg si at jeg er helt ny! Jeg kjøpte inn mange produkter hos vita, og jeg er storfornøyd! Jeg tenkte kanskje å vise dere noen av produkta jeg bestillte til en liten pris :)

Formula 10.0.6® OneSmooth Operator Scrub

Formula 10.0.6 er en moderne hudpleieserie for de med problemhud som ønsker en pen, ren og sunn hud. Serien inneholder aktive, naturlige ingredienser med bevist effekt og tilbyr både problemløsende og forebyggende produkter.
Formula 10.0.6 ONE SMOOTH OPERATOR er en dyptrengjørende ansiktsskrubb som effektivt fjerner døde hudceller og fjerner urenheter. Så mild at den kan brukes på irritert akne hud. Inneholder aktive ingredienser som sink og havre som bidrar til å fjerne overflødig talg, og virker betennelsesdempende. Etterlater huden, ren, myk og frisk.
Anvendes fra en til to ganger i uken, gjerne før en ansiktsmaske for å gjøre huden mer mottakelig. // kr.99Dr.Hauschka Flytende Dagkrem

Dr.Hauschka passer til både kvinner og menn. Den kremaktige melken gir nytt liv og farge også til tørr og livløs hud. Denne flytende dagkremen stimulerer hudens naturlige fuktighetstilførsel. Den absorberes lett og er fin å bruke som underlagskrem for å gi ekstra beskyttelse og fuktighet.
Viktige ingredienser:
Uttrekk av rundbelg (kløver)
Trollhassel
Perikum
Ringblomst
Riskim-, mandel-, jordnøtt-, hvetekim- og jojobaolje
Eteriske oljer og bidronninggelé // kr.179

Lee Stafford Heat Protection Straightening Mist

Heat Protection Spray fra Lee Stafford er en ny generasjon varmebeskyttelse. Et must for den som bruker rettetang og vil bevare håret sunt og flott.
Lee Stafford Heat Protection spray beskytter håret mot skader fra føning og rettejern opp til 250° C. Produktet gir lett kontroll for å temme småhår og etterlater håret mykt, glatt og skinnende // kr. 129 

Gosh Quattro eyeshadow beige

GOSH inneholder fire matchende øyenskygger satt sammen i en vakker fargekombinasjon. Gir deg muligheten til å lage mange skyggenyanser.
Quattro Eye Shadow produseres med en teknologi som gjør det mulig å bruke ultrafine perle- og mikropigmenter.
Sterk fargeintensitet som sitter veldig godt.
GOSH Quattro Eye Shadow er parfymefri // kr.129

Korres Lip Butter Jasmine

Korres Lip Butter er fuktighetsgivende og nærende leppepleie. En kremet leppebalsam som smelter på leppene og gir dem skinnende glans med svak farge. Kombinasjonen av sheasmør og risvoks gir produktet fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper. Ypperlig til tørre og sprukne lepper // kr.129

 

Håper alt dette kommer til bruk!

♥Kamilla

POLAROID FOTOSKRIVER


Det er faktisk ikke så lenge siden jeg var innom coolstuff for å handle noen produkter. Coolstuff har mange, og kreative produkter som vil passe til enhver smak!

Når jeg bladde gjennom siden så fant jeg mye jeg fekk lyst på, men det var faktisk en ting som jeg virkeleg har drømt om i lang tid, nemelig denne kule bildeskriveren! Ta en titt i lenken under, da!

 

Finn produktet her

♥Kamilla

SMOKEY EYES


Har fått mange spm ang.sminketips til en lørdagskveld. Jeg personleg bruker faktisk ikke å gå så mye på fester, men vet hva folk er ute etter. Nå deler jeg noen enkle trinn til dere om hvordan man kan få de perfekte (smokey) eyes :)

EYES: Følg trinnene fra venstre til høgre!

Neste helg vil jeg vise dere hvordan man kan lage sexy lepper med mye volum!

♥Kamilla

 

NOEN GODE DESIGNERE?


Jeg har publisert et tidlegere innlegg ang. bloggdesign. Jeg søker så gjerne et nytt bloggdesign, men de er helt ok med kun header, og. Jeg håper på at noen flinke designere som kunne tenke seg å gjøre denne jobben gratis, vist ikke så ta kontakt på mailen min uansett. Dere trenger bare å skrive litt om hva dere liker å lage aller best, og vise meg et døme, altså sende en bildefil.

 Mail: isnapblogg@outlook.com

♥Kamilla

INNKJØP


For noen dager siden så var jeg innom Vita.no sin nettside for å sjekke høstens nyheter. Jeg fant mye bra, og ikke minst billige produkter! De var slik at vist du handlet for over 499 så var frakt gratis, så du kan jo tenke deg sånn cirka hva summen ble. Ja, over 500, den låg på 600 kr, og jeg  var enda ikke ferdig å handle inn produkter, jeg trengte nemmeleg rettetang som jeg kan ha med på tur vist jeg skal noe. Så då ble vel de trekt fra 800 kr fra kortet den dagen. Jeg har så mye jeg har lyst på, og klarer ikke å begrense innkjøpet, så havner jeg somregel opp med litt av hvert :)

Untitled

Nå så trenger jeg hjelp til å finne en mac by marc jacobs dataveske. Jeg vil gjerne ha den i gul, eller mer spruddlene farge, så vist du vet om ei nettside som har slike så er de bare å si ifra :)

Sabbiii -

♥Kamilla

JENTEKVELD


I går kveld hadde jeg en hærleg start på helgen! Jeg er egentleg i dårleg form, eller har halssmerter så de var et lite minus.

Men ellers i går kveld så hadde jeg jentekveld hjemme hos meg, og de var fantastisk! Vi koste oss me drinker, og god mat. Når jeg seier god mat så kommer de vel ikke akuratt som et sjokk at de var søtsager, eller en usunn rett. Vi åt nemleg taco, med friske grønsaker, og deretter åt vi litt is, og hadde noen drinker. Kvelden var helt super, og jeg gleder meg virkeleg til neste gang de blir jentekveld.

Liten bildespesial fra kvelden:

   Some hairy ideas / Beautiful long wavy hair... I want my hair this long

summer

Facebook

Nå tenker jeg at de er på tide å gjøre litt stallarbeid igjen, slik at jeg får glinsandes hester til uka :)

♥Kamilla

TODAY`S INSPIRATION


Tengte at de var på tide med litt inspirasjon igjen, siden de er så lenge siden ;)

Idag har jo vore en brå start på uka, og har jobbet helt frem til klokken var ni, fra 10. Har hatt mye å gjort i stallen, for der såg de rett og slett fælt ut! Men nå er dagen snart over, og då kan de alltids vere godt med litt inspirasjon for å friske opp litt til neste dag :)

(Dette bildet har jeg søtte sammen selv)

 

♥Kamilla

PHOTOSHOOT MED KATTARINA DAHL


Da har jeg begynnt den nye uken med skole, og de neste som står på tur er photoshoot med Kattarina Dahl. Jeg har virkeleg gledet meg til denne dagen, for dette blir den første seriøse photoshoot-jobben jeg skal gjøre!!

Kattarina Dahl er klesdesigner, ikke akuratt så kjendt rundt hele Norge, da. Jeg skal forresten ikke stå forran kamraet å posere, men sminke/style Kattarina. Jeg gleder meg noe sykt, og her er de bare å hive seg rundt, skal jeg rekke det! Ellers så har Oslo turen blitt avlyst pga. økonomi. Altså hadde jeg virkeleg hatt lyst til de så hadde jeg såklart fart, men nå når jeg ikke har fått tak i billetter til konserten til Selena Gomez. så kom vil til det at de liksom ble litt bortkasta. Jeg har ikke fått meg noen jobb enda, så då er de lite av penger, så derfor valgte jeg å heller bli hjemme, og bruke dei pengene jeg skulle ha brukt på hotellopphold og fly til shopping her i området istede;) Smart valg eller, hehe? ;)

♥Kamilla

SLUTT PÅ LATSKAPET


Nå er de ikke så mange tider igjen til de blir tilbake til skole. Har hatt de travelt hele sommerferien, pga.jobb, og mange reiser til utlandet. Imorgen så blir de først skole, så blir de photoshoot. Man kan ikke akuratt si at jeg kommer til å ha et roligere liv i fremtiden, men dette skoleåret skal jeg fokusere litt mer på skolearbeid, og har noen småprosjekter jeg skal begynne på til høsten :) For å være ærleg så kjenner jeg at jeg gleder meg litt, hehe;-)

Nå blir de litt kosing den siste kvelden, og den skal nytes!

Pizza-kos den siste kvelden<3

TRENGER HJELP!


De er katastrofe i bloggen min min, for jeg trenger nemmelig en ny header som kan passe til de designet jeg har nå. Jeg vil ha en header som man kan bruke til alle årstider, og de er ekstra stas om bloggnavnet mitt står skrevet på headeren! Dette haster egentleg, så noen som er flinke, og samtidig kjappe å fikse dette gratis, ville vært fantastisk :)

Ta kontakt!

MISSING


(Jeg har tydligvis forsvunne ifølge ei jente, hehe...)

Fikk en mail her en dag fra ei jente på 12 års-alderen som lurte på hvor jeg har gjømt meg alle desse månedene. Vel, jeg kom til de å ta ei pause va de beste for min del, siden jeg hadde så mange prøver, og en liten jobb på den tida, men nå kan jeg med stolthet sette meg foran tastaturet og taste i veg, igjen ;-)

Siden jeg har vore vekke fra bloggsamfunnet ei god stund nå så har jeg en god del å blogge om, fra det ene til det andre. Har faktisk komt igjen fra Spania, der vi koste oss i to uker på all inclusive. Før de så har jeg vore i London, og en liten tur innom Danmark. For å si de sånn, så er ikke Danmark den beste plassen å fare til vist du vil til en mer eksotisk plass, men de varierer fra person til person :)


Vi besøkte den flotte stranden i Ibiza, om den har et navn aner ikke jeg.
  De neste som står for tur er Oslo, mest sansynleg neste helg! Har vore der 2 ganger før, men er alltid like spennendes å shoppe, så de blir nok de som blir hovedtingen der :) Hadde egentleg planer om å fare på Stars Dance (Selena Gomez) konsert 1. september, men har problem md å finne tak i billetter. Vist du vet om noen som selger to billetter til en bra pris så er de bare å kontakte meg!

Noen som skal på Stars Dance konsert?

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits