mars 2013

Jeffrey Campbell sko


Har akkuratt registrert bloggen min hos Ch1ll.no. Siden er kjempebra, og der får du virkeleg se hvor mange som er innom bloggen din, og det gjelder også fra lesere fra utlandet, noko som statestikken på blogg.no ikke viser.

Når jeg registrerte meg så kom jeg innom en konkuranse på ch1ll. Alt du trenger å gjøre for å delta er å like+dele siden som dei har på facebook. Siden finner du HER.

http://sphotos-h.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-snc7/305930_347538288679220_1998292975_n.png

Skoa har en verdi på 1700 norske kroner, og er ekte. Har kontaktet siden via mail, og dei bekreftet det, men sier at dei ikke eier bildet, men dei skoa du får tilsendt er ekte!

PS: Registrer bloggen din HER!

# isnap.blogg.no

En dårleg dag...


Hvorfor skal man være sjuk i påska? Skulla heller ha vore de når de er skule, men neida. Ditta er så typisk, igjartfall for meg. Har liksom ikke så mye annet å gjøre nå så lurer på om jeg skal ta å bestille noen forskjellige produkter på nett. Elsker å teste nye ting, spesiellt når de kommer til smak! Ellers så skal jeg bare slappe av i dag, og håper på at jeg blir helt bra igjenn til i morgen.

Sam_9479_50f7e0019606ee5593f9e3f3_large Noen andre som ikke har vore helt frisk i påsken?

# isnap.blogg.no

BESTILL POSTKORT!


Vet du om noen som har bursdag, og kunne tenkt seg et spesiallaget postkort? Jeg lager slike kort. Du trenger berre å sende meg den informasjonen som du finner lenger nede på siden. Postkort koster penger.

Du får all informasjonen du trenger for å betale meg når jeg kontakter deg. Jeg skal ha betalt på visa. Dersom du ikke betaler innen tiden som er avtalt blir det 100kr ekstra.

1. Det er viktig at du merker din bestilling med "Bestilling av postkort".

Pris:

Postkort: 70 kr

I postkortet får du tekst, bilder

Du kan bestille til konformant, bursdagsbarn, eller andre anledninger.

Bestilling:

Fyll ut skjemaet!

isnapblogg@outlook.com

Til hva anledning:

Bilder du vil ha med (URL):

Vil du ha med navnet på personen som skal få det (navnet):

Andre detaljer:

Postnummer:

Adresse:

Fult navn på deg:

Info:

Frakt er gratis, og du vil få kortet i posten.

Hvorfor er det dyrt?

Det er ikke dyrt når det er spesiallaget til personen, og blir fraktet.


"WOW"-konkuranse


wow

Hei, lesere og bloggere!

Det er arrangert en konkuranse der vinneren stikker av med et gavekortet som kan brukes på "WOW." Alt du trenger å gjøre er å fylle ut skjemaet som du finner i linken under.

"WOW"-konkuransen

#isnap.blogg.no

Coolstuff


Har akkuratt vore innom coolstuff sine sider for å finne noe som kanskje kunne vere aktuelt for meg. Har vore innom siden en gan tidlegere å då bestilte jeg et spaprodukt som du vil finne mere informasjon om under bildet.

Pris: 95 kr

Det er ofte godt å bade i badekar, men iblant vil man jo faktisk være litt mer dekadent enn det gammelt vanlig vann kan tilby. Så forsøker man med skum og badeballer og salt og pulver, men det er aldri helt lekkert og luksuriøst nok. Så trekk pusten dypt nå før du får høre om den største revolusjonen innen luksusbading på mange herrens år, luksusbadingens 2.0, kan man si:

SPA Jelly Bath er et pulver du heller i badekaret, og i løpet av noen minutter gjør det ikke bare vannet velluktende av lavendel, sjasmin og bergamott, det forvandles også til en tregtflytende spagelé av tusener av små perler! På grunn av den fastere formen holder vannet varmen 3-4 ganger lenger enn vanlig vann, slik at du virkelig kan ligge i luksus og slappe av som på et ordentlig SPA. Når (hvis?) du etter hvert går lei, heller du i en skvett av det medfølgende spesialpulveret, så blir vannet som vanlig igjen og kan renne ut gjennom avløpet som gammelt, vanlig trist vann. Og du stiger opp - ren, myk og avslappet etter en soft luksusopplevelse ut over det vanlige.

Et vanlig bad vil for alltid oppleves som en smule kjedelig. Og hvis du tror du var glatt og myk før... oi, oi, oi.

Fakta:

  • Én forpakning rekker til et badekar
  • Holder varmen 3 ganger lenger enn vann
  • Åpner og rengjør porer i huden
  • De mange tusen små perlene i geléen gir herlig massasje

Produktet vil du finne her : SPA Jelly Bath

Link til coolstoff : CoolStuff

PS: Jeg er sponset av Coolstuff gjennom Sponsetblogg.no

#isnap.blogg.no

 

Chill#Evening#Friends


Har hatt en syk bra kveld med mine venner i dag, eller i går, da... Koste oss med TV, spill og hadde handla inn masse smågodt til kvelden slik vi ikke blei trøtte på en stund;)

484853_437108529708438_1735527223_n_large

708523-11-1296308560055_large

Klokken har jo passert 12, så er vel på tide å begynne å planlegge dagen, neida...Først en natt søvn så på igjen med blogging :) I morgen så blir det siste kjendis nytt, og bilde inspirasjon, så berre å glede seg. Ha ei god natt søvn!

20p7m9e_large #Dreams were meant to be<3

# isnap.blogg.no

Bryr du deg?- Så vis sympati


Har du noen gang blitt utsatt for mobbing? Ikke jeg, og håper ikke du der hjemme har det, men vet at mange her i norge, og andre land blir mobba. Det er vanskeleg for en person å gjøre det slutt på mobbing, men man kan jo i det minste skrive om de, og dele sine tanker slik man kanskje får følgere, og mange innser at mobbing faktisk dreper et uskyldig liv. Mange her i norge tar selvmord, fordi noen mobber de. De hørest kanskje teit ut, men prøv å sett deg inn i andre sin situasjon. Hva ville du gjort vist det gjekk ut over utdannelse, liv, og familie? De som mobber har ikke et skikkelig liv, dei lever av misunnelse, at andre har de bedtre en dei sjølv, og mobber derfor personer som dei syntes fortjener et verre liv. Tenk noe så forferdelig, og så barnslig!

Tumblr_mjgfrntsit1rm9hsso1_400_large

Mange barn, eller voksne sitter hjemme og gråter, og prøver å gjøre alt for å bli likt, men lykkes ikke. Folk slenger dritt, og tenker lite på hva personen går gjennom i den vanskelege tida.Mange av dei som blir mobba er kanskje funksjonshemma, og dei kan ikke noe for de, så hvorfor være å barnslege å slenge dritt på dei...?

600285_444538248963573_1261284640_n_large

Håper du vil dele denne siden på facebook, og kanskje legge igjen en kommentar og seie hva du mener om dette temaet, de er et viktig tema som blir snakka/gjort for lite !

# isnap.blogg.no

 

 

Få din blogg berømt


Er du ute etter å få en berømt blogg, og kanskje tjene penger på den en dag? Her har du igjartfall en mulighet til å begynne. Jeg kan gjerne legge ut linker fra min blogg der jeg reklamerer om deres blogg, men jeg vil ha betalt for det som er en helt vanleg greie, men de kan vi avtale på mail. Personen som har bloggen, eller sida må ha fylt 18 år.

Har ca. 200+ lesere hver dag, og blogger aktivt om fritid og mote.

Ta kontakt dersom du er intrissert :)  E-post: isnapblogg@outlook.com

# isnap.blogg.no

Januar-salg i mars!


Superkul har opp til -80% avslag i mars. Har selv vore innom å kjøpt noen produkter som er verdt å kjøpe. Superkul har mye for deg som er intrissert i mote, hudpleie, spapakke og mye mer! Kan enkelt å greit seie at vist du ikke finner de du trenger på den nettbutikken, så vet ikke jeg hva du er på let etter, for superkul har alt!

http://www.superkul.no?ad=Partnerprogram&a_aid=514b3a22b861e (link)

Har noen av dere handlet hos den nettbutikken?

# isnap.blogg.no

I`m back!


Etter å ha vore på hyttetur med familien er jeg endelig hjemme og klar for å blogge som berre de. Har ikke hatt muligheten til å vere på nett så har derfor ikke vore aktiv dei siste dagene. De er lenge enda til påska er over, og nå skal jeg virkelig kose meg med blogging og masse annet!

Easter-day-france_large Man må vel ha litt inspirasjon!

412195-11-1333973256964_large Er stolt over å ha måla påskeegg!

Ønsker alle ei fortsatt god påske!

# Isnap.blogg.no

Beklager...


Jeg beklager på mitt sterkeste at jeg ikke har blogget så aktivt i det siste, men det er skoleuke, og har hatt mye stress. Men nå kommer påskeferien, og då er jeg tilbake for fult, I promise!

Skal nå en tur å besøke faren min, for å begynne å planlegge oppussing av rommet mitt. Skal bli sykt bra å få pussa opp det gammle utsletne rommet! Har dere forresten noen gode ideer om butikker jeg kan kjøpe møbler på? Og gjerne send meg et bilde av rommet deres slik jeg får litt inspirasjon. E-posten er på framsida av bloggen min til høgre:)

Ellers så skal jeg ikke noe spesielt i helgen som jeg vet om, kanskje de blir en tur til syden, neida.

So_sorry-297771_large

#Bloggen som lar deg inspirere


MY DAY


 I dag startet jeg dagen med å gå på skolen som var greit nok. Gjekk heim, og så tenkte jeg å prøve noe nytt, nemmelig thai-mix. Mamma kjøpte så klart!

Bild-51_193180009_large PS: Hadde vårruller også:P

Nå skal jeg til å gå ut døra for å besøke noen venner, og kanskje planlegge helga:)

Tumblr_mjyvwrxmfl1rv458vo1_500_large

Hva skal dere gjøre på idag, da?

#Bloggen som lar deg inspirere


REMEMBER


Husk å melde deg på konkuransen som er arragngert på facebook-siden til bloggen ! Du har muligheten til å vinne en Iphone!! Konkurransen blir utvida til 5. april på grunn av få som har meldt seg på. Siden heter Isnap Blogg.

8353293847_1ea0ce5519_z_large Har du meldt deg på?

#Bloggen som lar deg inspirere


CHILLING OUT


Då sitter jeg på rommet mitt å ser på Paradise Hotel. Vil ikke si at jeg er noen fan av de, men tenkte at jeg fikk følge med siden alle dei andre gjorde de:) I morgen er de en ny dag med skole, og blogging. Er faktisk den mest aktive bloggeren av gutter fant jeg ut idag. Håper på å holde på plassen i lang tid fremmover!

Tumblr_ma0efyl5xl1r1wf5do1_400_large Hva er det dere gjør på i kveld?

#Bloggen som lar deg inspirere


MASSE NYTT HOS BUBBLEROOM


Forrige veke tok jeg å handlet hos "Bubbleroom." Fant noen lekkre sko som jeg har gidd til søstra mi, og som hun er kjempefornøyd med :)

Have2have Glittrande skor, Gina Silver Bubbleroom.no Party-lekkre, eller hva?

Have2have Boots, Brenda Svart Bubbleroom.noPS: Desse skoa er inn nå i vår!

Tenkte jeg måtte kjøpe 2 fine topper til henne også sida det blei så lita bursdagsgåve på henne i år :)

Only Rita Shirt Antique White Bubbleroom.noPasser perfekt sammen med et stort smykke.

Only Litra Lace Top Mood Indigo Bubbleroom.noSå fantastisk, finnest også i hvitt!

Du kan også kjøpe desse produkta for en billig pris, men du må vere rask å handle om du skal rekke å få tilbud!

LINK:

http://clk.tradedoubler.com/click?p=227984&a=2245661&g=20824020

#Bloggen som lar deg inspirere


 

 

INSPIRATION


Jaja, jeg får publisere et nytt inspirasjons innlegg, da:) Og lik gjerne siden på facebook;)

Wmr29eq_large Tumblr_mjwnlqf8yg1r4io5ao1_400_large

Tumblr_mjwn55icxy1r4io5ao1_500_large Tumblr_mjwn19uags1r4io5ao1_500_large

Tumblr_mjwm3vryfe1r4io5ao1_500_large Tumblr_mjwlglrhsn1r4io5ao1_500_large

Facebook

Noe dere vil jeg skal blogge om? Kommenter i feltet eller på framsiden av bloggen står det e-post!

#Bloggen som lar deg inspirere


MUST


(Annonse)

Ditta er et "must," for de fleste jenter, som drømmer om en perfekt sminkekuffert. Her er igjartfall noe å ambefale. "Blush," er at av norges største sminke-butikk på nette, og dei har det veldig billig+ sminka er spesial laga for huden til nordiske folk:) Ta en titt på lenka, da :)

Tumblr_mjtgkhm8jj1qmqgfdo1_400_large #BLUSH#


http://clk.tradedoubler.com/click?p=196362&a=2245661&g=19032938

-------------------------

#Bloggen som lar deg inspirere


 

VIL DU BLI LINKET?


En perfekt konkuranse for dei som vil ha bloggen sin berømt, og alle får vite hvem du er, aknskje i morgen? I såfall så er denne konken enkel:) Skriv litt om bloggen din, og hvorfor jeg burde legge ut en link til din blogg. Jeg trekker ut 2 heldige vinnere:)

93e43ea96f531735c2ec791fd202ab45_large

PS: Lik siden min på facebook, og du vil få en ekstra lapp i hatten:)

#Bloggen som lar deg inspirere


BUBBLEROOM


(Annonse)

Bubbleroom er en av mine favorittbutikker som jeg ambefaler til mine lesere! Her har dere noen produkt dere berre må ha! :

VILA Maki Army Jacket Ivy Green Bubbleroom.noPris: Under 500 kr ! //   VILA Maki Army Jacket Marine Bubbleroom.noPris: Under 500 kr ! // 

Kling Poniatte Dress Nude Bubbleroom.no(Kjole)  //     Serious Sally Marie Flower Dress 809 DK Comb Bubbleroom.no(Kjole)  //

Lipsy Stiff Peplum Dress White Bubbleroom.no (Kjole)  //  Sisters Point Kull-A Top Neon Coral Bubbleroom.no(Topp)  //

VILA Femme T-Shirt Brook Green Bubbleroom.no(Topp)  //   VILA Cleavo Vintage Zip Peach Nectar Bubbleroom.no(Jeans)  //

Sisters Point Pants Camouflage Bubbleroom.no(Jeans)  //   Selected Femme Maya Chain Necklace Antique Gold/Surf Sp Bubbleroom.no (Smykke)  //

Friis & Company Vintage Iphone Case 000 Bubbleroom.no(Iphone deksel)  //

Sjekk nettsiden for flere unike klær, og tilbehør, som er billigere en du trur!

http://clk.tradedoubler.com/click?p=227984&a=2245661&g=20824020

#Bloggen som lar deg insprere


BOOTZ


(Annonse)

Bootz har klær for alle, på alle aldrer, og vil at du skal føle deg vakker! Derfor kan jeg med stolthet vise dere noen produkter dere burde bestille! Alt dette er under 150kr, untatt sko! FRI FRAKT OG RETURETT I 30 DAGER!

Kvinner:

GIORGIA BRACELET - FRESH
MINTPris: 99.95 kr //   PRIMA LEGGING - ASHPris: 99.95 kr //     JEAH-SS1 - EggnogPris: 129.95 kr //

Menn:

30 TEE S/S CORE 7-8-9 2012 - OPTICAL WHITEPris: 90.97 kr //    Raber ls o-neck J - Light Grey MelangePris: 149.98 kr //

Sko (Kvinner) :

All Star Print Wmns Hi - Tan/Black CoffeePris: 800kr //    Glitter pump - shine silver - Shiny silverPris: 1. 259 kr //  

Du vil også finne mye mer, og billigere ting på nettsiden for barn, og :)

http://clk.tradedoubler.com/click?p=227665&a=2245661&g=20804994

#Bloggen som lar deg inspirere


 

 

 

MUSIC


Her er noen låter dere berre må høre! Dere har sikkert hørt de fleste, men jaja:)

 Uncover - Tribute to Zara Larsson
  B5330998b424aa6e3ee4dfccd72ba9f6_large
-------------------
 
Avicii / Nicky Romero: I Could Be The One [Avicii vs Nicky Romero]
3697_10151176360956799_127705374_n_large
---------------
 
 Ready or Not (Originally Performed By Bridgit Mendler)
Pic2edit_zps98f04ffd_large
--------------------
Er din store fan blandt "Top 3"?
Vil du at din favorit skal komme på bloggen min på "Top 3", så ta kontakt med! ( isnapblogg@outlook.com )
#Bloggen som lar deg inspirereIPHONE<3


Jeg føler meg som en outsider? Jeg har jo ikke Iphone, men de har de fleste:( Ønsker meg så de, og når jeg får råd så er de første som stend på lista mi, å kjøpe de.

Iphone-5-hand_large Noen andre som ikke har Iphone?

#Bloggen som lar deg inspirere


NEW WEEK


Når jeg hører ordet "ny uke," tenker jeg "boring." Syntes det er litt kjedeleg å gå på skule, amn sitter jo berre på skolebenken. Men isåfall ser jeg fram til påskeferien som er om ikke alt for lenge. Skal bli godt! Ellers så skal jeg bare slappe av denne uken, og prøve å komme på topp 3 av de mest aktive bloggene:) Koz dere med bildene!

Tumblr_mjn6j4jq1c1rid2d0o1_500_large 67073_497130880354838_968596722_n_large

56f54448f1b0bc138be9f5a27b1495e4_large 481936_497208430347083_1752141760_n_large

Tumblr_mjv0ti1pwf1rb2sn2o1_500_large Tumblr_mjuwanbiqt1r7jhbio1_500_large

                        544110_486845144697714_967872676_n_large

#Bloggen som lar deg inspirere


THE#LOOK


Tenkte å blogge litt om hva som er inn nå fortiden:) Vi har jo akkuratt komt til våren, eller kan man si det? Snøen ligger jo her enda, men uansett.  Jeg privat syntes det blir litt mye med veldig mye farger akkuratt nå på denne årstiden, så derfor har jeg valgt å kjøre et litt rolegare nivå.

Kvinner:

549902_620947737932417_1984903046_n_large Syntes dette antrekket er helt perfekt! Når snøen smelter, skal jeg love dere at dere kommer til å se mye av dette. Grunnen er jo at det er enkelt. Du kan finne noen kær i garderoben din, og sette det sammen slik. De fleste jenter rekner jeg med har dette i garderoben sin:)

2820643_picmonkey_collage_large Militærjakke er de som er "inn," nå, og det er et "must," for mange jenter. Det jeg syntes er stilig er et stort smykke, eller eit armbånd med tagger på, som du ser på bildet.

 Tumblr_mjog4l2ern1rflpwzo1_400_large 1356219-8-1350475549045_large Som dere ser så er store mykker, armebånd, og slikt "inn" for tiden, og de kan du finne over alt på forskjellige butikker. Men pass på at du ikke tar for mye av tilbehør, det kan bli litt volsomt:)

Menn:

Tumblr_mjub5ilqir1qbk20to1_400_large Jeg elser dinna buksa, og den passer perfekt til våren med sin farge. Det er også kult å ha genser av ull, eller strikk, for det vil gjøre slik det blir litt lunere. Som du ser på bildet så er de veldig fint med en genser som de.

109f6bf8830fef6a2fc54567d3057ab4_large Mange vil nok si at stilen for menn i dag, blir meir og meir jentete, men jeg syntes det blir lunder, og meir behsgleg å se på. Syntesikke de er så fint med skarpe farger, og seggebukse nå om våren, fordi det er viktig, å vise fram kroppen sin, formen på kroppen, og bruke den på en fin måte. Og pass på når du velger slike antrekk, at det står i stil:)

 Alt som jeg har publisert bilder av her finner dere i butikker her i norge, men det er ikke alt som er like billig, men de er vel bedtre å kjøpe noe som du er stolt av, og kommer til å bruke, en noe som er billig, og ikke varer like lenge, som du kanskje ikke kommer til å bruke mye av, fordi de ikke er "inn".

#Bloggen som lar deg inspirere


LINK RETT TIL DIN BLOGG


Tenkte å ta en klassiker:)  Berre å begynne å linke til bloggen din!

PS: Ta gjerne en tur innom bloggen min, og legg igjen en komentar:)
HOLLYWOOD NEWS


Då er det søndag, og vi skal gå gjennom siste nytt fra hollywood!

Tumblr_mjrpjpxeva1s6erago1_500_large

----------------

Tumblr_mjs506ksq01qjci8jo1_500_large Det skal ha vore mye rykter rundt om kring som skal ha spekulert på om det var slutt mellom Miley og Liam. I en norsk kilde sies det at alt berre var spekulasjoner. En venninne av Miley sier at det skal mye til for at det skal ta slutt mellom kjendis paret. Miley er like stormforelsket i Liam som hun var då hun traff han for første gang, og at brullypet skal stå som avtalt. Vi er glade på deres vegne!

-----------------------------------

Tumblr_mjs6wckits1s83odco1_500_large Endeleg er Selenas nye singel "Role the world," ute! ?Our love was made to rule the world, You came and broke the perfect girl" synger Selena. Vi liker den, og gleder oss bare mer til 20-åringens nye album som skal komme i slutten av April.

------------------------------------

577318_581235641887204_836966472_n_large Den 14. mars var det premiere på filmen Spring Breakers i Hollywood, og stjernene strømmet til den røde løperen. Stjernene i filmen, Selena Gomez, Ashley Benson, Vanessa Hudgens, Rachel Korin og James Franco strålte som vanlig, og så fantastiske ut i dyre antrekk.

--------------------

#Bloggen som lar deg inspirere


SUMMER 2013#I AM WAITING FOR U


Gleder meg så til sommeren kommer! Irriterende at vinteren skal vare så lenge, at det er den lengste årstida på året. Isåfall så gleder jeg meg til sommer når vi skal til Danamark og Tyskland, men før den tid så skal vi en tur innom London for å hente litt inspirasjon:)

Tumblr_mjfz727wyz1rtad8co1_500_large Tumblr_mjqhzo8q791rtad8co1_500_large

Det ser så herlig ut på bilda, skal drømme om varmen, og solen i natt;)

Tumblr_mjmxdgvkdl1rmp3mmo1_500_large Tumblr_mj1ea2lhyg1rmupito1_500_large

Coming#soon#so#do#not#cry

# Nå skal jeg snart heim en tur, for har vore på besøk denne helgen. De er egentleg ikke noe gøyt å komme hjem, der man alltid bruker å ver, kjenner at jeg ikke holder ut å bo så lenge der nå!

Tumblr_mjre5xlpr41rldr6yo1_500_large  Hva har dere gjort på i helgen, og hva skal dere gjøre idag?

#Bloggen som lar deg inspirere


KONKURANSE


En enkel konkuranse for alle:

Alt du trenger er å like bloggen min på facebook som dere har en link til her:  http://www.facebook.com/pages/Isnapbloggno/431198410292029?ref=ts&fref=ts

For at jeg skal vite at det er du som liker siden, så må du kommentere i feltet i bloggen min:) Premien står på facebook-sida!

Har du deltat?

#OUTFIT&INSPIRATION#


458975-10-1361393992335_large  36d7ebd7185df7c4422995bf628401ad_large

Tumblr_mjr3qgjqmw1r0wwqvo1_500_large  Tumblr_mjk866l87u1s3t5apo1_500_large

Eee205e119bc1fb52ff2fb83cb5bf7bb_large  We♥It  Tumblr_mjq5vj5tjq1rjjdx7o1_500_large

Bilder tatt fra Weheartit

 

MITT FLAUESTE ØYEBLIKK


Husket at når jeg var ca.11-12 år gammel, så gjekk jeg og en venn julebukk rundt byggefeltet hjemme i Haram, då det skjedde noe skikkeleg pinleg.

Vi var nesten ferdig med å gå, hadde kun noen få hus igjen, før vi var ferdige, og skulle til å ete nammiz . Vi ringte på et hvitt hus, der vi viste at at det budde ei gammel dame, men gamle damer skal jo vere ganske så greie, og ikke så dramatiske. Ut døra kom ho, og vi hadde begynnt på synge "På loven sitter nissen," men før vi hadde fått fulført sangen vår så stoppa ho oss, og sa at dette var feil. Ho sa at det ikke var nissen vi skulle synge om, men Jesus. Ho hadde jo soklart en bibel i nærheten, og fant opp i ei salme, og begynnte å lese, og når ho var ferdig å lese så tenkte vi at ho var vel ferdig, men neida. Der slo ho til med sangen "Jeg er så glad hver julekvel for då ble Jesus født..." Ikke nok med at ho skulle synge sangen til oss, men ho skulle fortelje ei historie om mannen henna som døyde for ca. 4 år sidan, på den tida. Ho begynte med å fortelje at mannen fekk hjertestans, og blei frakta til sykehus, men livet hans varte ikke lenger når dei hadde komt til sykehuset, han var død...:(  Jeg tenkte at ho skulle si hvor mye ho savna han, og at han ikke fortjente å dø, men nei...Ho sa at han var veldig glad i julenisser, så han hadde laga fleire figurar som han stilte ute i hagen, og veit dere hva ho gjorde når han døde?  Ho tok dei med inn i garasja, og begynnte å knuse nissane med en hammer, og deretter heiv dei i boss. Tenk noe så forferdeleg! De kunne jo ha vore et vakkert minne, men istede ødelegger ho nissene, berre fordi ho er kristen, og trur på Gud... I såfall, når vi var ferdige med å høre alt ho hadde å si, så fekk vi hver sin nonstop...That`s It!

I etter kant er det en ting jeg fekk vite. Ho dama var faktisk sammen med onkelen til stefaren min:/  At det går an!  Jeg tror dette må vere et av mine flaueste øyeblikk for å vere helt ærleg. Gleder meg til å høre deres historie!      

            

Hva er deres flauseste øyeblikk?

TOPP 3 BØKER


"Dødslekene"

Dødslekene - Suzanne Collins Torleif Sjøgren-Erichsen Pocketutgave av fjorårets sterke, rystende, tankevekkende ungdomsroman som har tatt verden med storm! Tenk deg en blodtørstig variant av Robinson-ekspedisjonen. En moderne gladiatorkamp i en høyteknologisk tidsalder. Dystopisk science fiction med samtidskritikk i framtidsklær. Og en gripende kjærlighetshistorie. Da har du Dødslekene.Dødslekene har ligget kontinuerlig på New York Times bestselgerliste siden den utkom i september 2008. Manus til oppfølgeren Catching Fire har vært voktet som en statshemmelighet fram til utgivelse. Dødslekene er solgt til 32 land så langt, og har vunnet en rekke priser i USA; bl.a.:Cybils Award for Young Adult Fantasy & Science FictionNew York Times Notable Book Horn Book Fanfare Book Publishers Weekly Best Book Booklist Editor's Choice School Library Journal Best BookNew York Times Book Review Editors' Choice;Kirkus Best Book of 2008.

Terningkast: 6

 

"Ever- for altid"


Ever - for alltid - Alyson Noël Sidsel Mellbye Etter at familien hennes er drept i en forferdelig ulykke, oppdager seksten år gamle Ever Bloom at hun kan se auraen til folk, lese tankene deres og kjenne hele livshistorien deres bare ved å ta på dem. Hun gjør alt hun kan for å unngå kontakt med andre mennesker og holde tilbake sine evner, og blir stemplet som en raring på den nye skolen sin. Men alt blir forandret når hun møter Damen Auguste. Han er vakker, eksotisk og rik. Og han er den eneste som kan roe ned alt bråket og energien i hodet hennes, med en magi som er så intens at hun føler at han kan se rett inn i sjelen hennes. Ever dras dypere og dypere inn i hans lokkende verden av hemmeligheter og mystikk. Hun står igjen med flere spørsmål enn svar. Og hun aner ikke hvem hun egentlig er - eller hva det er. Det eneste hun vet sikkert, er at hun er i ferd med å forelske seg dypt og hemningsløst i ham.

Terningkast: 5

 

"Katabombens hemmelighet"


Katakombens hemmelighet - Tom Egeland 14 år gamle Robert blir med moren til Roma for å utforske en katakombe - en gammel gravplass. En kveld tar han seg ned i katakomben. Alene. Tror han. I hundrevis av år har munkene i Domini Canes-ordenen lett etter Den hellige stjerne. Endelig er de på sporet. Jakten fører dem til Norge - og til Robert. "Katakombens hemmelighet" er en intens spenningsroman for ungdom om livets - og dødens - største gåter.

Terningkast: 6

Disse bøkene er virkeleg til å ambefale! Jeg selv er 14-15 år, og leser disse bøken, supre! Kjøper du på nett så får du de billigere:) .Bøkene kan kjøpes på: http://www.ark.no/SamboWeb/side.do?rom=AR

*Dette er en anonse*

YOLO<3 FREDAGSKOS


Tok å posta litt bilder jeg som dere kan kose dere med:):)  Senkveld, pizza, brus og koz!  YOLO<3

 Hvordan er kvelden deres?

HVORDAN FÅ SPONSOR TIL BLOGG?


Har du alltid kunne tenkt å leve av blogging? Det skal litt til for det, men en begynnelse kan vere rett rundt hjørnet:)

Har selv søkt hos Sponsetblogg.no, og det beste av alt er at det er gratis! Anbefalest på det høyeste, trust me!

   http://sponsetblogg.no/

SAMISK BRØD


Endeleg baking av samisk brød! Har venta lenge på å bake desse gode brøda:)

Tenkte å dele oppskriften med dere!:

PS: Deia skal vere like tykk som ei brøddeig, og skal helst steikast på takke, men kan godt steikast på panne, og.

1 porsjon

Næringsinnhold for 100 gram

Kcal 263,82 Kcal
Protein 7,35 gram
Fett 6,33 gram
Karbohydrater 43,18

gram

Oppskritf

1

kg hvetemel
3 dl fint rugmel
50 gr gjær
3 ss sirup
0,75 liter melk
   

1  dl  olje


Resultat:


KORT INFO


Når jeg blogger syntes jeg det er greit å dele litt info med dere, slik dere slipper å spørre om de.

○ Jeg har valgt å holde meg anonym forran mine lesere, slik det ikke oppstår mobbing

○ Meldinger ang. blogg, og litt personlege spørsmål kan sendes, men ikke forvent at jeg svarer på hvor jeg bor, navn, osv...

○ Valgte å blogge fordi, jeg har et håp om å bli andres forbilde, og det er jo en ting man kan gjøre til en hver tid

○ Håper på å bli sett på med respekt, og ikke anna dritt.

Og har dere spørsmål om andre ting, så ikke vær redd for å ta kontakt:)
BACK TO BUSINESS


Då er dette mitt første blogg innlegg på denne boggen:) Har tidlegere hatt en annen blogg, men sluttet, men har nå bestemt meg fo å bli!
H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits