Halloween tutorial // Inspiration

God halloween alle sammen!

I dag er de dagen mange har ventet på i gru og glede! De småe barna gleder seg til å gå "knask eller knep", og de voksne gleder seg til å gi bort godteri, får vi håpe ;) Jeg personlig har ingen planer om å gå på dørene til folk, for tror ikke jeg ville ha fått noe spiesiellt av godteri! Siden det er halloween i dag så tenkt jeg å dele litt inspirasjon, tips, og hvordan du skal skille deg ut på fest i helgen. Så dersom du har planer om en halloweenfest i helgen så vil jeg anbefale at du leser dette innlegget for å lykkes!

Til festen

Blodige drinker

Dekorer et glas med maling, eller noe annet som vil ligne på blod, og ha gjerne solbærsaft, eller en annen saft som vil minne om noe ekkelt.

 

 


Sorte lys

Bruk helst kandelabre er et med svarte lys, eller lys som ?blør? rød stearin. Finnes i utallige varianter. Eller du kan dekorere ditt eget gresskar.

 

 

 


Edderkopper og flaggermus

Spindelvev, diverse krypdyr plassert strategisk i huset. Finnes i selvlysende og slimete varianter.

 

 

 

 


Gresskar

Gresskar er helt nødvendig. Du kan få dem ferske, i plastikk, og som stearinlys. Det er dessuten en masse andre kunstige gresskareffekter å få tak i, som asjetter og servietter, for å nevne noe. ( Se bildet lenger oppe i innlegget)

Slik lager du en gresskarlykt:

Skjær av toppen der stilken sitter og grav ut kjøttet. Kjøttet kan du bruke i en gresskarsuppe eller en gresskarpai. Når du har hult ut gresskaret skjærer du ut, øyne, nese og munn. Toppen med stilken setter du tilbake som lokk på lykten. Med lys i bli lykten riktig lekker. Du kan også bruke et uthult gresskar til å servere for eksempel gresskarsuppe.

Kostyme / hår / sminke

1. Miley Cyrus

Lite var skumlere i år, enn Miley Cyrus? twerkende og tungebefengte VMA-opptreden. Perfekt materiale for en fryktinngytende aften!

Pluss: Siden Miley ikke kler på seg så godt for tiden, trenger du svært få gevanter for å naile denne looken. Mye er gjort med litt beige undertøy og en foam finger. Får du i tillegg typen til å stille i svart og hvit-stripete dress og sleazy fremtoning som Robin , har du kvelden i din hule skumgummihånd.

Minus: Kaldt. Og så er det den sveisen, da ?

2. The Fox


Selvfølgelig.

Pluss: Kosete og varmt kostyme. Over 100 millioner mennesker kommer til å digge deg.

Minus: Årets mest åpenbare. Fra USA meldes det om at revekostymene går unna som varme hvetebrød, og du bør nok være rask på labben (hehe) om du skal få tak i et her til lands også.

3.  AKTIVIST-TERRORIST


Broen, selvfølgelig. Revemasken dukket opp igjen i en langt mindre koselig setting, da sesong 2 av TV-serien Broen rullet ut. De i overkant engasjerte miljø-/dyrevern-/menneskeretts-/noe helt annet- aktivistene med en litt misforstått licence to kill er helt stille og supercreepy.

Pluss: Du trenger ikke å sminke deg. Eller si noe.

Minus: Å kun kommunisere gjennom plakater med budskapet ditt på kan bli litt slitsomt utover kvelden. Men alt for saken.

 

Her får du oppskrifter på hvordan du kan sminke deg til Halloween.

Denne jenta er god på sminke. Her viser hun oss hvordan man kan lage en kreativ look med edderkopper og spindelvev. (Julia.no)

Hvordan du kan se ut på håret.


Egentlig en enkel frisyre. Du kan ordne det til på håret slik de passer deg, altså krølle, rekke eller sette det opp. Det som er så spennende er hatten, eller motivet du har på hodet!

Inspirasjon


Likte du mine tips så kan du gjerne like / dele det med dine venner med hjelp av facebook!

<3Kamilla


 

cutiecakes

DATO: 31.10.2013 KLOKKA: 12:21

Haha, kult!

Sjekk gjerne ut vår!

vanja

DATO: 31.10.2013 KLOKKA: 12:24

Mykje bra inspirasjon og tips! :)

Stina

DATO: 31.10.2013 KLOKKA: 13:09

Haha, lo høyt av Miley Cyrus referansen. Du har rett, det var årets skumleste happening;)

Masse flott inspirasjon her:)

Kamilla

DATO: 31.10.2013 KLOKKA: 13:28

cutiecakes: :)

Kamilla

DATO: 31.10.2013 KLOKKA: 13:29

vanja: Takk :)

Kamilla

DATO: 31.10.2013 KLOKKA: 13:29

Stina: Hehe :)

elsanto

DATO: 31.10.2013 KLOKKA: 14:14

Haha, genialt

Skriv en ny kommentar

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits