Hasteinnlegg

Heihei!
Det er sykt lenge siden jeg blogget sist, for jeg har jo vøre på en liten tur til den andre siden av landet følest det ut som, hehe! Men helt seriøst så har jeg vært på en liten tur hele uken uten nett, så fekk ikke blogget, men benytter derfor sjansen nå som jeg sitter her ;)
Imorgen så skal jeg til varmere strøk, noe som blir sykt godt!! Turen går til Tiberias, men først skal vi mellomlande i Amsterdam. Forhåpentleg vis så bloggest vi på flyplassen i Tel Aviv!

<3kamilla

Randi

DATO: 06.10.2013 KLOKKA: 15:22

Hallo! Jeg er nesten blitt fast leser bloggen din nå en stund, men det er første gang jeg faktisk kommenterer på den. Unskyld for det. Det har egentlig ikke vært noen bra årsak til at jeg ikke har kommentert før, så jeg har litt dårlig samvittighet for å ikke ha gjort det tidligere. Fordi denne bloggen er døds bra, og du fortjener å få all komplimanger du kan få for denne siden! Dette er faktisk en av de godeste blogene på blog.no etter min mening og den er dønn sannferdig. Jeg blir nesten helt misunnelig av å lese denne blogggen og jeg skulle av og til ønske at det var min blog! Haha! Jeg pleide å blogge før, men jeg stoppet å bloge fordi jeg fikk så mange stygge kommentarer fra slemme personer. Om du får frekke kommentarer fra drit slemme folk, så må du ikke slutte å blogge som jeg gjorde. Fordi da vinner bare de drit stygge. Men jeg har ikke blogg nå, så i stedet legger jeg igjen en konkurranse som kommentarlink jeg akkurat har prøvd meg på. Det er sånn at du kan vinne en premie om du svarer på noen spørsmål. Det er utrolig trivelig å delta på synes jeg, fordi noen ganger har man flaks å da vinner man. En gang var jeg heldig i et skolelotteri. Det var utrolig trivelig. Kanskje du vinner nå? :-D Jeg håper uansett at du blir med i quizn. Keep bloggin!

Kamilla

DATO: 07.10.2013 KLOKKA: 05:00

Randi: Awi!! Så vakkre ord, og du fikk meg faktisk til å tenke over hva jeg skriver! Du skreiv til meg at jeg skal fortsette å blogge selv om noen kanskje skriver stygge kommentarer, og de skal jeg , og de burde du og gjort!
Takk!

Skriv en ny kommentar

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits