Nellyholic

God søndag!
I dag er de virkelig en dårlig dag! Jeg våknet av at regnet plasket ned, og kunne kjenne de kalde trekket komme. Når jeg våknet i dag var de nemelig 2 grader ute og de sturtregnet. Det er et fryktelig vær når du bor på landet og har dyr, når man må ut å stelle, og trene dyra i driit vær.
Heldigvis så kunne jeg trøste meg med å ta en tur innom nelly når jeg kom inn igjen. De har fått en god del nye varer, og i de hele så elsker jeg å shoppe der! Siden de har begynnt å bli utrolig kaldt om morgenen, så fekk jeg kjøpt meg en jakke, og noen sko, så heldig jeg er ;)

Som dere sikkert har fått med dere så har jeg blogget lite i det siste, og for å være ærlig så har jeg egentlig ikke noen fode grunner for det. Tiden strekker bare ikke til, men har sagt til meg selv at nå må jeg skjerpe meg, så i slutten av uken er jeg tilbake! Ja, jeg skal jo på tur til Haugesund imorgen, og ellers så blir de mye jobbing siden jeg skal ha fri i 1 uke etter høstferien pga. ei reise til Asia på søndag. Jeg skal jo være borte i 2 uker, og har litt dårlig samvittighet pga. jeg vil jo også være med familie og dyra, så blir tungt! Men nok om de, jeg skal komme med et innlegg om hvordan turen blir og diverse :)

Gjerne del/lik innlegget videre!
<3Kamilla

Skriv en ny kommentar

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits