Pink Lips

I dag har jeg virkelig kost meg! Har vore på salongen for å sette på vippe-extension, hatt besøk og begynnt og tenke opp litt planer til fremtidige prosjekt.

Jeg begynnte jo dagen med skole, noe som ikke alltid er like gøyt når man har prøver i nærtid, då er de bare stress! Når jeg kom hjem så var de bare å sette seg i bilen for å kjøre til salongen hvor jeg skulle tilføre falske vipper, faktisk. Det er ikke typisk meg, men måtte bare prøvast ut som alt annet. Ble ganske fornøyd med resultatet, men vet ikke om dette er noe jeg kommer til å bruke penger på... Behandlingen tok 1 time og 30min, så iløpet av den tiden fikk jeg tenkt litt på det kommende prosjektet jeg har til november/desember. Har liksom ikke fått så mye tid til å tenke på det, så blir litt tidleg å fortelle, men de jeg kan si er at jeg har planer om å starte opp med et lite firma iløpet av november eller desember. Dere må ha noe å glede dere til!

Neste uke kommer jeg desverre til å bli lite aktiv i bloggverden, og grunnen er ei reise, og litt arbeid, men på fredagen blir det på igjen!

<3 Kamilla

Skriv en ny kommentar

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits