Produktanbefaling // Hår

Jeg har i den siste tiden testet litt forskjellige varianter hårprodukt ifra forskjellige merker, og butikker. Jeg såg faktisk at fra 1 til 4 plass så var de ganske stor forskjell, men samtidig så har hvert produkt egne personlige preg. La oss begynne på topp 4!

4. plass


Bruker denne på småhårene og i tuppene sammen med Lee Stafford sprayen, når jeg retter håret. Den lukter så utrolig godt! Og gjør at håret blir helt rett, hele dagen. Samtidig som den beskytter, noen ganger bruker jeg bare denne når jeg retter håret. Fåes kjøpt hos Vita.

3.Plass


En av de beste hårsprayene jeg vet om. Finnes nok mange andre kjempebra?e, men jeg bruker veeldig sjeldent hårspray, så når jeg gjør det er det for å holde en frisyre eller krøller på plass, da passer denne midt i blinken. Kan fåes kjøpt på blivakker.no og randome frisørsalonger.

2.Plass


Beste shampoo?en i verden. Håret mitt elsker den ihvertfall. Har brukt den i snart 2år. Kan kjøpes på eleven, Vita, Cubus, Lindex, H&M osv.

1.Plass


Bruker denne i hele håret når jeg skal bruke rettetangen. Håret blir silkemykt, og skinner nydelig når jeg har rettet håret. Også beskytter den håret mot varmen fra rettetangen, dette er ett av de viktigste hårproduktene jeg har. Du kan kjøpe den på eleven eller på Vita


Jeg håper virkelig at min produktanbefaling innen hår vil hjelpe dere, og vist det skal vere noen spørsmål så bare ta kontakt!

Vist du liker / deler siden på facebook, så kanskje jeg tar en tur innom din blogg!

♥Kamilla

Iselin Renée

DATO: 23.09.2013 KLOKKA: 09:25

Skal sjekke ut disse produktene, takk for tipset :)

Kamilla

DATO: 23.09.2013 KLOKKA: 15:14

Iselin Renée: Så bra :)

Skriv en ny kommentar

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits