EasyGliz-Prosjekt-søker assistent

Nå har jeg en super ide!

Jeg har søtte å grublet en del nå om å starte et prosjekt, og har funnet et som vil passe meg mitt i blinken! I dette prosjektet så vil jeg lage noen produkter, og legge dem ut for salg til en billig penge! De ensete problemet mitt er at jeg ikke kan jobbe med dette helt selv, jeg trenger en assistent, som er kreativ, og må ha fylt 16 år!

Hva prosjektet går ut på:

I dette prosjektet så vil jeg at ting skal vere billig, og at noen av pengene skal gå til en god sak. Jeg kommer til å lage en facebook-side hvor vi seller tingene fra. Dette er produkter som ikke er kjempe vansklige å lage, men likevell veldig flotte. Jeg vil tenke meg at vi begynner enkelt å selge ring, smykke og datavesker, og så vil vi utvikle oss. Prisen blir somsagt billig, og de vil si at de kan koste ca. 100 kr for den dyreste ringen. Du som vil bli assistent hos meg vil såklart få penger for de du gjør, og de vil bli utbetalt hver 2 uke, og hvor høy summen er uklart, litt etter hvor mye vi selger, men kan tenke meg at de blir rundt 100-200 kr den første utbetalingsdatoen.

Hvor lenge vil dette prosjetet vare:

Det er litt vanskelig å seie, fordi det er alt etter hvor mye vi selger. Jeg kan tenke meg at vi tar de litt etter hvert. Dersom de er en periode med lite arbeid vil assistenten få fri til de dukker opp nytt arbeid.

Hvordan skal jeg gjøre dette:

For å søke om å bli assistent så sender du meg en mail på adressen under bildet. Når vi har startet butikken så vil jeg sette assistenten i litt arbeid, og dette vil seie ca 2 timer i uken. Når produktet er ferdig laget så sender du det til meg, og jeg vil sende de til kjøperen, og så mottar jeg pengene. Hvordan du skal lage produkta vil jeg vise deg i bilde og tekst på mail for dere som er intrissert!

 

-Eksempel på noe som kan lagest

Skjemaet skal inneholde:

Skal inneholde alder, og kjønn. Hvorfor du vil bli med på prosjektet, og et bilde av noe du har laget selv. Ha med hva du er intrissert i å jobbe med, som f.eks. veste, smykke...

Ta kontakt ved intresse: isnapblogg@outlook.com

♥Kamilla

Skriv en ny kommentar

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits