Slik får du modellhud

Nå har jeg ankommet hytten til noen venner, og vi skal virkelig ose oss. Etter en lang biltur på 3 timer har jeg fått tid til å gruble, og fundere på hva mitt neste innlegg skal handle om. Jeg personleg er opptatt av hudpleie, men jeg er ikke en freak som tar skubb hver dag, men likevel vet jeg hvordan du skal ta vare på din egen hud slik du får modellhuden! Grunne er at jeg har en venninne som har fått jobb innen juniormodell-bransjen, og ho ville dele en god del tips til meg og dere lesere!

Skrubber hver dag

Når moteukene er i gang, kan det være veldig stressende for huden. Sminke skal av og på gjennom hele dagen, i tillegg er det sjelden man får tid til å sove eller spise ordentlig.

Derfor er det ekstra viktig for modellene å ha gode hudpleierutiner og produkter som holder huden i balanse. Anja Rubik er en av verdens mest ettertraktede modeller. Hun satser på en god peeling for å holde huden jevn. 

- Jeg bruker en mild peeling hver kveld ? det er veldig, veldig viktig. Jeg masserer den inn i huden og bruker mye fuktighetskrem etterpå. Å massere den godt inn er ekstra viktig, siden det øker sirkulasjonen i huden, sier Rubik. Det er viktig å ta hensyn til sin egen hudtype når det gjelder peeling. Om du skal bruke den hver dag, bør det også være en ekstra mild variant. Et godt tips fra modell Adriana Lima, er å ikke bruke for mange forskjellige produkter. Det kan nemlig stresse huden.

- Du burde ikke eksperimentere for mye med produkter. Jeg holder meg til en enkel fuktighetskrem og solfaktor når jeg er ute.

 

Kjedelig, men sant

Om det er et skjønnhetstips de fleste av oss har hørt et par ganger for mye, er det viktigheten av å drikke nok vann.

Å drikke minst én liter vann og flere kopper med peppermynte-te om dagen er den enkleste måten å få glødende hud.

Skjønnhet kommer innenfra, så du må spise sunt om du vil ha fin hud og hår. Hver dag drikker jeg en juice som blant annet har klorofyll og spirulina i seg. Jeg tror at det hjelper med å holde huden ren. Det er også viktig å beskytte huden mot sol! Å bruke fuktighetskrem hver dag og kveld hjelper en god del. Det kan være lurt å ha en krem med UV-filter.

Mine personlege favoritter!

♥Kamilla 

Skriv en ny kommentar

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits