Bli brun på 1-2-3

Jeg har i lang tid vurdert å ta solarium, men har klart å holde meg unna, heldigvis! De  er ganske frustrerendes å komme i ei klasse, eller på en jobb der alle er brune som en sjokolade, og du bleik i motsetning.

Jeg kom helt tilfeldig inn på ei side som heter Coverbrands, og der hadde de stort utvalg av selvbruningsprodukter, og jeg som ikke hadde tenkt på de før, typisk meg! Så nå kan jeg i all stolthet komme på skolen brun og vakker, akkurat som di andre :)

Trykk her for å besøke siden!

Litt informasjon om produktet:

 TAN IN A CAN SELVBRUNINGS-SPRAY SunSpa's revolusjonerende airbrush påførselsteknikk fordeler fargen jevnt og perfekt på huden og du unngår ekstra mørke eller lyse flekker. Tan-in-a-can Body Fitness inneholder 33% ekstra DHA, som er den aktive ingrediens hvor resultatet blir perfekt og jevnt hver gang. Selvbruneren er mørkere enn den orginale Tan-in-a-can og gir en naturlig varm og viktigst av alt troverdig glød, samt den passer til alle hudtyper.

Med Tan-in-a-can Body Fitness kan du oppnå samme flotte resultat som ved en profesjonell airbrush behandling. Tan-in-a-can Body Fitness er den første aerosol selvbruner, hvor man ikke behøver å fordele med hendene ? overhodet. Denne selvbruneren har en avansert spray teknologi som gir et øyeblikkelig gyllenbrunt utseende uten flekker ? hver gang.

Tan-in-a-can Body Fitness består av en fargeleder som gjør deg brun med det samme og DHA som gir deg en naturlig og lekker brun kulør i løpet av ca 6-8 timer.

Tan-in-a-can Body Fitness er den perfekte top-up behandling som gir et naturlig resultat, hvor du selv bestemmer ønsket grad av farge. Selvbruneren er meget brukervennlig og er den perfekte løsning til å gi hvilken som helst del av kroppen et solfarget utseende.
Inneholder ikke PARABENER.

Inneholder E-vitamin som er godt for huden og som har en anti age effekt

 

Inneholder Aloe Vera som gjør huden myk

 

Ingen lukt - "Halleluja skjønnhetsgudene har sendt oss en selvbruner uten stank" sitat Woman 2011.
Ikke testet på dyr!!

 

♥Kamilla

 

 

 Skriv en ny kommentar

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits