HELT NY

Fra nå av vil jeg si at jeg er helt ny! Jeg kjøpte inn mange produkter hos vita, og jeg er storfornøyd! Jeg tenkte kanskje å vise dere noen av produkta jeg bestillte til en liten pris :)

Formula 10.0.6® OneSmooth Operator Scrub

Formula 10.0.6 er en moderne hudpleieserie for de med problemhud som ønsker en pen, ren og sunn hud. Serien inneholder aktive, naturlige ingredienser med bevist effekt og tilbyr både problemløsende og forebyggende produkter.
Formula 10.0.6 ONE SMOOTH OPERATOR er en dyptrengjørende ansiktsskrubb som effektivt fjerner døde hudceller og fjerner urenheter. Så mild at den kan brukes på irritert akne hud. Inneholder aktive ingredienser som sink og havre som bidrar til å fjerne overflødig talg, og virker betennelsesdempende. Etterlater huden, ren, myk og frisk.
Anvendes fra en til to ganger i uken, gjerne før en ansiktsmaske for å gjøre huden mer mottakelig. // kr.99Dr.Hauschka Flytende Dagkrem

Dr.Hauschka passer til både kvinner og menn. Den kremaktige melken gir nytt liv og farge også til tørr og livløs hud. Denne flytende dagkremen stimulerer hudens naturlige fuktighetstilførsel. Den absorberes lett og er fin å bruke som underlagskrem for å gi ekstra beskyttelse og fuktighet.
Viktige ingredienser:
Uttrekk av rundbelg (kløver)
Trollhassel
Perikum
Ringblomst
Riskim-, mandel-, jordnøtt-, hvetekim- og jojobaolje
Eteriske oljer og bidronninggelé // kr.179

Lee Stafford Heat Protection Straightening Mist

Heat Protection Spray fra Lee Stafford er en ny generasjon varmebeskyttelse. Et must for den som bruker rettetang og vil bevare håret sunt og flott.
Lee Stafford Heat Protection spray beskytter håret mot skader fra føning og rettejern opp til 250° C. Produktet gir lett kontroll for å temme småhår og etterlater håret mykt, glatt og skinnende // kr. 129 

Gosh Quattro eyeshadow beige

GOSH inneholder fire matchende øyenskygger satt sammen i en vakker fargekombinasjon. Gir deg muligheten til å lage mange skyggenyanser.
Quattro Eye Shadow produseres med en teknologi som gjør det mulig å bruke ultrafine perle- og mikropigmenter.
Sterk fargeintensitet som sitter veldig godt.
GOSH Quattro Eye Shadow er parfymefri // kr.129

Korres Lip Butter Jasmine

Korres Lip Butter er fuktighetsgivende og nærende leppepleie. En kremet leppebalsam som smelter på leppene og gir dem skinnende glans med svak farge. Kombinasjonen av sheasmør og risvoks gir produktet fuktighetsgivende og mykgjørende egenskaper. Ypperlig til tørre og sprukne lepper // kr.129

 

Håper alt dette kommer til bruk!

♥Kamilla

Silje Sponnich Lund

DATO: 31.08.2013 KLOKKA: 16:56

Bra tips :)

Marianne

DATO: 31.08.2013 KLOKKA: 17:20

Takk for bra tips og anbefalinger! :)

Kamilla

DATO: 01.09.2013 KLOKKA: 00:41

Hyggelig å kunne dele tips å anbefalinger med dere !

Skriv en ny kommentar

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits