MISSING

(Jeg har tydligvis forsvunne ifølge ei jente, hehe...)

Fikk en mail her en dag fra ei jente på 12 års-alderen som lurte på hvor jeg har gjømt meg alle desse månedene. Vel, jeg kom til de å ta ei pause va de beste for min del, siden jeg hadde så mange prøver, og en liten jobb på den tida, men nå kan jeg med stolthet sette meg foran tastaturet og taste i veg, igjen ;-)

Siden jeg har vore vekke fra bloggsamfunnet ei god stund nå så har jeg en god del å blogge om, fra det ene til det andre. Har faktisk komt igjen fra Spania, der vi koste oss i to uker på all inclusive. Før de så har jeg vore i London, og en liten tur innom Danmark. For å si de sånn, så er ikke Danmark den beste plassen å fare til vist du vil til en mer eksotisk plass, men de varierer fra person til person :)


Vi besøkte den flotte stranden i Ibiza, om den har et navn aner ikke jeg.
  De neste som står for tur er Oslo, mest sansynleg neste helg! Har vore der 2 ganger før, men er alltid like spennendes å shoppe, så de blir nok de som blir hovedtingen der :) Hadde egentleg planer om å fare på Stars Dance (Selena Gomez) konsert 1. september, men har problem md å finne tak i billetter. Vist du vet om noen som selger to billetter til en bra pris så er de bare å kontakte meg!

Noen som skal på Stars Dance konsert?

silje

DATO: 17.08.2013 KLOKKA: 18:12

Gjerne besøk bloggen min for gratis headere :) Har også linkerunde :)

Oda

DATO: 17.08.2013 KLOKKA: 18:22

Hei! <3

Vi har linkrunde på bloggen, og det hadde vært kjempefint om du ville være med. Hvis du vill, så meld deg på www.Eatsleepcheer.blogg.no

Skriv en ny kommentar

H J E M

+ Legg meg til som venn

--Kontakt: isnapblogg@outlook.com
BLA I BLOGGENANNONSER
Designet er laget av karoe.blogg.no
hits